Profu' de Vin

Fiecare pahar de vin are povestea lui. Dar ca să o poţi înţelege cum trebuie, mai întâi trebuie să înveţi cum să alegi un vin în funcţie de ocazie, cum să citeşti eticheta sticlei, cum să-l deguşti, cum să-l asortezi la mâncare şi să ştii câteva principii simple. De aceea suntem noi aici. Te invităm să asişti la cursul de degustare ţinut de Profu' de vin, Cosmin Tudoran. Scoateţi un dop de plută!
Episodul 1

Episodul 1

In primul episod Profu' de Vin, hai sa clarificam raspunsul la clasica intrebare ''Ce vin sa aleg''. Liniste in sala!

Vezi video
Episodul 2

Episodul 2

In cel de-al doilea episod din Profu' de vin, Cosmin Tudoran ne ajuta sa raspundem la intrebarea ''Care-i cel mai bun vin''. Enjoy!

Vezi video
Episodul 3

Episodul 3

In cel de-al treilea episod din Profu' de vin, Cosmin Tudoran ne spune cum sa degustam vinul - ca sa ne bucuram la maxim de el!

Vezi video
Episodul 4

Episodul 4

In cel de-al patrulea episod din Profu' de vin, Cosmin Tudoran darama cu bravura cele mai dubioase mituri din lumea vinului: sulfitarea si vinul din pastile.

Vezi video
Episodul 5

Episodul 5

Cum ajunge vinul, vin? Asta e intrebarea esentiala la care raspunde Cosmin Tudoran In cel de-al cincilea episod din Profu' de vin.

Vezi video
Episodul 6

Episodul 6

Vin rosu cu carne de porc si vin alb cu carne de pasare? Sau invers? Sau cum? In cel de-al saselea episod din Profu de Vin, Cosmin Tudoran te invata sa asociezi mancarea si vinul.

Vezi video