Momentul tău de vin

Spune-ne cine ești și cum te simți azi ca să-ți spunem ce vin ți se potrivește. Vinul e un prieten bun – trebuie să fie ca tine, să vă potriviți, să fiți pe aceeași lungime de undă. Doar ieșiți împreună în oraș, vine la tine acasă sau îl prezinți prietenilor tăi! Ca să nu mai zicem că-l prezinți jumătății mai bune și știm ce critică poate fi cu prietenii tăi, zău.
Alege vinul care te înțelege!

Alege vinul care te înțelege!

Vinul potrivit e ca cel mai bun prieten: îți cunoaște stările și e acolo fără prea multe cuvinte. Stă liniștit în pahar și se agită doar când ai tu nevoie: atunci când torni din sticlă. Află ce vin ți se potrivește în funcție de starea pe care o ai și bucură-te de el ca de un prieten câștigat în ani de zile de experiențe împărtășite. Apoi, share-uieşte rezultatul pe Facebook, că să vadă şi prietenii starea ta de spirit.

Fă quiz-ul
Descoperă ce vin e pe filmul tău!

Descoperă ce vin e pe filmul tău!

Vinul tău preferat e ca cel mai bun vin pe care l-ai gustat: îţi spune o poveste care te inspiră, îţi arată un personaj al tău de care poate ai uitat şi te ajută să te redescoperi prin ceea ce îţi place. Află care e vinul la care nu ai nevoie de subtitrare.

Fă quiz-ul
Află ce vin îţi sună bine!

Află ce vin îţi sună bine!

Îţi recunoşti vinul de suflet la fel cum îţi recunoşti melodia preferată: de la primele note. Degustă fiecare acord şi simte armonia în fiecare flexiune de pahar sau aromă de sunet. Spune-ne ce ai în căşti şi îţi spunem la ce vin să dai play.

Fă quiz-ul