[VinDe Muzica] Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece si-un vin pe masura

 1. 0
 2. 6192
Cantec nou, video nou, in curand album nou. Cu ce se potrivesc toate astea?

S-a dat strigare ca iese un album nou Robin and the Backstabbers. Deocamdata, a iesit un video nou, in anticiparea valului ce va veni. Ca numai azi nu-i maine si numai maine nu-i 8 Mai.

vinde-muzica-robin-and-the-backstabbers-muzica-in-cantece-si-un-vin-pe-masura
Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece. Foto Credits: Razvan Leucea Phototography (https://www.facebook.com/pages/R%C4%83zvan-Leucea-photography/137623409745481)

"Inca putin, inca putina lumina, mai e timp de un cantec, sticla e inca plina.

Orasul si noaptea danseaza afara, dar in rochia serii, noaptea moare fecioara."

Cantecul se numeste Muzica in Cantece. In rolurile principale, actrite din noua generatie: Ana Ularu, Diana Cavallioti, Andreea Vasile, Olivia Nițu, Anastasia Dumitrescu, Alexandra Balasoiu, Andra Semciuc.

Si Robin and the Backstabbers, ca doar e pe tarlaua lor :). Si daca tot a iesit, hai sa-l incercam cu-n vin. Cu asta inauguram si categoria [VinDe Muzica]. Zic si ei din primul vers - sticla inca e plina. Cu ce? Hai sa vedem.

Prima senzatie

Un electro-pop-rock cu o ancora mica legata la brau. Simte nevoia sa sara sus, dar e prins undeva in demiinaltime. Sunet metalic, repetitiv, de drona in planare, creste incet-incet pana te cucereste. E un pic de agitatie retinuta aici, care parca asteapta sa izbucneasca in ceva mai viu.(aici de-abia astept sa vad varianta de concert). Parca e ceva mai "greu" in startul asta, te face sa iti doresti mai mult dar el nu vrea sa iti ofere tot, ca o poezie pentru copii citita de adulti (ca adult ii intelegi forma si notiunile si poti sa o rationalizezi bine, dar e mai greu sa intri complet in lumea aia).

Corpul

Si dupa, e dans! Si te misca si te ameteste si te invaluie cu un pic de dulceata ascunsa bine. La 2:07 deja treci pe un Sashay, baby numai bun. Da, asta e libertatea pe care o cautam in entry.

Finalul

Si-o dam pe un dans trademark, cum am mai simtit in Soare cu Dinti si in Bacovia Overdrive. Un pic de circ, un pic de eleganta, un pic de sobrietate, un pic de calatorie. Ram-pam-pam, and it's done. Buna experienta. Si remanenta suficienta. Parca-ti tot vine sa zici un "Noapte de nepatruns, m-ai chemat si ti-am raspuns..."

Decizia

Melodia asta e o Feteasca Neagra tinerica, un pic trasa prin baric sa se linisteasca. Agresivitate controlata si echilibrata, eleganta cata incape intr-un joben si aroma puternica de "vreau mai mult azi".

Articole similare
VINOSFERA pe
Aboneaza-te la newsletter

Și fii la curent cu toate noutățile Vinosfera!

Cele mai vizualizate
 1. Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  6303
 2. Nu mai alege niciodata un vin prost
  Nu mai alege niciodata un vin prost
  4078
 3. Cum invechim un vin si unde il pastram?
  Cum invechim un vin si unde il pastram?
  3913
 4. Noi, amatorii si expertii – Vivino vs. Wine Spectator si Robert Parker
  Noi, amatorii si expertii – Vivino vs. Wine Spectator si Robert Parker
  2819
 5. Sec ca piatra de moara....sau dulce ca o primavara?
  Sec ca piatra de moara....sau dulce ca o primavara?
  2667