Unde poti sa bei un vin bun in Bucuresti?

 1. 0
 2. 2
Wine bars & more Cele mai frumoase povesti le auzi si le traiesti la un pahar de vin.

Si cum o iesire cu prietenii nu se poate rezuma niciodata la o ora, doua, am ajuns sa cautam locuri unde sa imbinam placerea degustarii unui vin bun, alaturi de un platou de branzeturi, cu o atmosfera calda, in care sa ne putem intinde la discutii si voie buna cat ne tin obrajii.

unde-poti-sa-bei-un-vin-bun-in-bucuresti

Asa ca am facut o lista cu wine bars-urile unde ne putem da intalnire cu prietenii.

1000 de chipuri – se lauda cu o lista de aproximativ 500 de vinuri, din peste 20 de tari. Practic, ne-ar lua cel putin un an sa testam toate sortimentele localului. Spatiul este unul generos, ofera atat un cadru intim, cat si posibilitatea de a organiza evenimente sau degustari.

Corks Cozy Bar – situat in Centrul Vechi, promite sa ofere o experienta primitoare si cocheta, care sa depaseasca spatiul oarecum rigid, in care un somelier te poate pune in dificultate, mai ales daca esti un connoisseur debutant.

Madame Pogany – nu este nici restaurant, nici club, desi meniul este dichisit, iar muzica buna te insoteste permanent. Este locul in care traditia a fost adusa in contemporan, printr-un concept de gastronomie romaneasca urbana. Vinurile nu trec neobservate, completandu-ti perfect experienta cu personalitatile lor puternice.

Bruno – aduce vinurile de pe cele 4 continente intr-un spatiu in care te simti in largul tau si unde beneficiezi de o selectie de branzeturi fine, pentru o experienta armonioasa; o atmosfera placuta in Centrul Vechi, de care merita sa te bucuri.

BEROS & VAN SCHAIK - este atat un bar intr-un magazin, cat si un magazin intr-un bar. Poti degusta selectia lor de vinuri la o sueta cu prietenii si, inainte sa te indrepti spre casa, sa cumperi si o sticla din vinul care ti-a placut. O combinatie cu adevarat reusita.

Energiea – locul care, cam o data pe saptamana, gazduieste evenimente de degustare. Gusturile se discuta cu un pahar de vin, intr-o atmosfera care te face sa te simti ca la tine in sufragerie.

Acum nu ne mai ramane altceva de facut decat sa programam o noua iesire reusita in oras, pe care sa o marcam cu un Cin cin!

Articole similare
VINOSFERA pe
Aboneaza-te la newsletter

Și fii la curent cu toate noutățile Vinosfera!

Cele mai vizualizate
 1. [VinDe Muzica] Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece si-un vin pe masura
  [VinDe Muzica] Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece si-un vin ...
  6057
 2. Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  5990
 3. Nu mai alege niciodata un vin prost
  Nu mai alege niciodata un vin prost
  3873
 4. Cum invechim un vin si unde il pastram?
  Cum invechim un vin si unde il pastram?
  3726
 5. Noi, amatorii si expertii – Vivino vs. Wine Spectator si Robert Parker
  Noi, amatorii si expertii – Vivino vs. Wine Spectator si Robert Parker
  2711