Cercul de Feteasca la Alouette, in Bucuresti

 1. 0
 2. 1684
Miercuri, 4 martie, Vinul.Ro organizeaza o noua repriza a Cercului de Fetească, de la ora 19.00, in Alouette (Bucuresti).

Miercuri, 4 Martie, la Alouette, are loc editia a doua a Cercului de Feteasca din 2015. Un mix bun intre vin si muzica, zicem noi, cu un concert unplugged Gabi Nicolau "Gurita" (voce) si Adi Manolovici (chitara acustica) si o selectie speciala de vinuri din soiurile de Feteasca (Regala, Alba si Neagra).

cercul-de-feteasca-la-alouette-in-bucuresti
Cercul de Feteasca la Alouette

Cercul de Feteasca este un eveniment organizat de Vinul.ro pentru pasionatii de vin - oricat de instruiti ar fi ei in domeniu. E un eveniment care isi doreste sa popularizeze vinurile romanesti bune - fiecare dintre vinurile prezente vine insotit de o fisa de degustare pe care o poti lua acasa + de obicei pentru vinuri se face si o prezentare scurta sustinuta de producator. Dar partea cea mai frumoasa este ca tu ai interactiune directa cu o varietate atat de mare de vinuri. Degustarea are loc "la liber", poti sa incerci mai multe interpretari ale aceluiasi soi - asa ca poti sa iti dai seama cu mai multa usurinta de subtilitatile si personalitatea fiecarui vin.

Participarea la eveniment e un decent 50 RON/ persoana, in care primesti o revista Vinul.ro, degustarea a 17 vinuri de calitate, mancarica si acces la concert. A fair deal, I say! Mai multe informatii gasesti pe: http://cerculdefeteasca.ro/evenimente/rezerva-ti-loc-la-cercul-de-feteasca-live-alouette-miercuri-4-martie

Ne vedem acolo!

Articole similare
VINOSFERA pe
Aboneaza-te la newsletter

Și fii la curent cu toate noutățile Vinosfera!

Cele mai vizualizate
 1. Unde poti sa bei un vin bun in Bucuresti?
  Unde poti sa bei un vin bun in Bucuresti?
  5645
 2. Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  Nu mai varsa niciodata paharul cu vin din greseala la picnic - Pointer
  5152
 3. [VinDe Muzica] Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece si-un vin pe masura
  [VinDe Muzica] Robin and the Backstabbers - Muzica in cantece si-un vin ...
  3990
 4. Cum invechim un vin si unde il pastram?
  Cum invechim un vin si unde il pastram?
  3165
 5. Nu mai alege niciodata un vin prost
  Nu mai alege niciodata un vin prost
  3003